1. Home
  2. Nieuws
  3. Uitnodiging robots in business

Uitnodiging Robots in Business

Donderdag 26 september 2024

Tijdens het jaarlijkse event Robots in Business neemt RoboHouse je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van robotica en krijg je praktische handvatten om te beginnen met innovaties binnen jouw bedrijf. Bouwend Nederland verzorgt een van de break-out sessies.

Als thema is er dit jaar gekozen voor ‘Oer-Hollands’. Dat betekent dat we gaan kijken naar sectoren waarin Nederland al sinds jaar en dag vooruitstrevend is. Maar hoe blijven we eigenlijk aan de top?

 

Windmolenparken, scheepsbouw, tuinbouw en de bouw. Het zijn sectoren waarin Nederlanders al sinds jaar en dag in pionieren. Toch staan ze ook onder druk. Door gemeenschappelijke uitdagingen (zoals personeelstekorten, wet- en regelgeving en duurzaamheid), maar ook door hun eigen specifieke uitdagingen.

 

Tijdens Robots in Business dienen deze sectoren als voorbeeld om ondernemers en innovatiemanagers na te laten denken over het verbeteren van hun eigen bedrijfsprocessen.
Zorg dus dat je erbij bent en claim vandaag nog je gratis ticket!

Programma en aanmelden

Het event op vrijdag 15 november 2024 duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Tijdens de registratie kun je aangeven met welke groep je het programma wilt volgen en welke sessies je wilt bijwonen.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar Robots in Business RoboHouse.

Arjan Walinga
Beleidsadviseur ketensamenwerking
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 26 september 2024
Bouwend Nederland ontvangt ElaadNL Outlook Bouw

Op woensdag 25 september overhandigde Onoph Caron, directeur van ElaadNL, de Outlook Zero Emissie Bouw aan Arno Visser, voorzitter van Bouwend Nederland. Dit rapport biedt een belangrijk inzicht in de verwachte elektrificatie van al het bouwmaterieel. De onderzoekers van ElaadNL verwachten een sterke groei. In het rapport wordt ook de ‘Ladder van laden voor elektrisch bouwen’ geïntroduceerd. Hierin staan verschillende laadoplossingen gerangschikt op wenselijkheid vanuit het maatschappelijke belang.

Donderdag 26 september 2024
Juridische, architectonische en technische aspecten specificeren met STABU

Op de hoek van het Schouwburgplein in Rotterdam bevindt zich het kantoor van ingenieursbureau Multical. Circa dertig collega’s werken hier aan projecten voor gemeenten, architecten, onderwijsinstanties, gezondheidszorg, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en ontwikkelende aannemers. Eén van de specialiteiten is het vervaardigen van STABU-bestekboeken, vertelt directeur projecten René van Wijk. “Met STABU weet je zeker dat alle juridische, architectonische en technische aspecten van een bouwwerk tot in detail goed gespecificeerd kunnen worden.”

Donderdag 26 september 2024
Cyberrisico’s verzekeren?

De BNL verzekeringen zijn altijd volop in ontwikkeling door een coöperatieve samenwerking tussen In-Staet en Howden in samenspraak met de Bouwend Nederland Verzekeringscommissie.