Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Tarieven vrn voor huren van glascontainer voor tijdelijke contracten verhoogd

Tarieven VRN voor huren van glascontainer voor tijdelijke contracten verhoogd

Maandag 15 juli 2024

Per 1 juli 2024 zijn bij Vlakglasrecycling Nederland de tarieven voor het huren van een vlakglascontainer voor nieuwe tijdelijke contracten verhoogd.

Deze verhoging komt omdat de kosten van het transport zijn gestegen. Hierdoor was het niet mogelijk om de huidige tarieven te kunnen hanteren.

Lees de nieuwe tarieven per 1 juli 2024


De tarieven voor de lopende contracten worden per 1 januari 2025 verhoogd. De nieuwe tarieven voor 2025 worden in oktober 2024 vastgesteld en gecommuniceerd.

Openbare inzamelpunten

Het komt geregeld voor dat containers niet volledig beladen zijn. Dat betekent voor Vlakglas Recycling extra kosten. Tip: kleine hoeveelheden glas kunnen gratis ingeleverd worden bij de openbare inzamelpunten van VRN.

Cor Wittekoek
Verenigingsmanager Vakgroep GLAS
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 15 juli 2024
Werkgeverssubsidie voor extra begeleiding statushouders op werkvloer

Het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid (SZW) heeft de subsidieregeling ‘Ondersteuning werkgevers inzet statushouders’ gepubliceerd. Deze subsidieregeling biedt werkgevers een financiële tegemoetkoming voor de extra begeleiding van statushouders op de werkvloer, gericht op het verkleinen van de taal- en cultuurverschillen.

Maandag 15 juli 2024
Cao Vlakglas algemeen verbindend verklaard

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de CAO Vlakglas algemeen verbindend verklaard. Een salarisverhoging en een vierdaagse werkweek zijn de belangrijkste punten uit deze CAO voor de groothandel in vlakglas, het glasbewerkings- en het glazeniersbedrijf.

Donderdag 20 juni 2024
Samenwerkingsverklaring bouwmaterialenakkoord

Om circulair te kunnen bouwen, heb je voldoende en kwalitatief goed circulair materiaal nodig. Dat is er nu nog niet. Daarom gaat een brede groep ketenpartijen samenwerken, onder regie van het ministerie van BZK. Ook Bouwend Nederland is hierbij betrokken. Deze samenwerkingsverklaring moet zomer 2025 leiden tot een bouwmaterialenakkoord. In de glasbranche is Vlakglas Recycling Nederland een goed voorbeeld van wat er mogelijk is.