1. Home
  2. Nieuws
  3. Voordelen van een goede en veilige internet acces voor bouwbedrijven

Voordelen van een goede en veilige internet-acces voor bouwbedrijven

Donderdag 29 augustus 2024

Tijdens deze zomermaanden is het de perfecte tijd om eens rustig na te denken over hoe je jouw bedrijfsvoering kunt verbeteren. Overweeg de overstap Bouwend Nederland Telefonie voor internetacces, VoIP telefonie en mobiele telefonie ervaar de voordelen van een veiligere, efficiëntere en betrouwbare werkomgeving.

In de dynamische wereld van de bouwsector is een betrouwbare en veilige internetverbinding immers van cruciaal belang. Of je nu op kantoor werkt of op een bouwplaats.

Extra Veilig Internet van KPN, automatisch bijgeleverd bij vaste internetverbindingen via Bouwend Nederland Telefonie, biedt tal van voordelen die de bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.

 

1. Bescherming tegen cyberdreigingen bij vaste internet aansluitingen

In een tijd waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden, is het essentieel om jouw bedrijfsgegevens te beschermen.

Phishing, Ransomware en Cryptojacking en andere malware. Veel ondernemers, ook in de bouw worden hiermee geconfronteerd bij gebruik van internet. Meer dan één derde van de MKB-ondernemers is al eens ongewenst in aanraking gekomen met een bepaalde vorm van dit soort criminaliteit. Om te voorkomen dat gebruikers op verkeerde sites terecht komen, is de dienst Extra Veilig Internet ontwikkeld.

Ook al is de 100% bescherming onmogelijk, wij helpen je er alles aan te doen om je bedrijf te beschermen. Bijvoorbeeld met Extra Veilig Internet van KPN. Een verbinding die je helpt te beschermen tegen ransomware aanvallen. Met Extra Veilig Internet (ook wel EVI) maak je gebruik van een beveiligde internetverbinding. Het beschermt je bedrijf automatisch tegen malware, ransomware en virussen wanneer je op een onveilige website komt. Extra Veilig Internet werkt op alle apparaten van je relaties, medewerkers en gasten die verbonden zijn met het vaste netwerk, en is inbegrepen bij de internet leveringen van Bouwend Nederland Telefonie.

2. Betrouwbare verbindingen op bouwlocaties

Bouwprojecten vereisen vaak dat werknemers op meerdere locaties werken, soms in afgelegen gebieden, waar vaak geen vast internet voor handen is. De Hoge Data Sims van Bouwend Nederland Telefonie, die draaien op het netwerk van zowel KPN als Odido, bieden hiervoor uitkomst. Met de Hoge Data Sims heeft je team altijd toegang heeft tot essentiële projectinformatie, bouwtekeningen en communicatietools, wat de efficiëntie en samenwerking bevordert.

3. Ondersteuning en klantenservice

Bouwend Nederland Telefonie staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, kijk voor referenties hier. Mocht je als deelnemer in het collectief problemen ondervinden, dan staat er een team van experts klaar om je te ondersteunen. Dit minimaliseert stilstand en zorgt ervoor dat projecten op schema blijven.

4. Kostenbesparing door schaalbare oplossingen

Met Extra Veilig Internet van KPN kun je profiteren van schaalbare oplossingen die met jouw bedrijf meegroeien. Of je nu een klein bouwbedrijf bent of een grote aannemer, er zijn flexibele opties beschikbaar die passen bij jouw behoeften en budget.

Meer informatie of persoonlijk advies?

De adviseurs van Bouwend Nederland Telefonie staan voor je klaar. Ze voorzien je vrijblijvend van informatie of persoonlijk advies.  Bel 0348 49 50 41 of stuur een mail naar bouwendnederland@stn.nl.

 

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 juli 2024
Zo blijft jouw bedrijf óók tijdens de vakantieperiode goed bereikbaar

Tijdens de vakantie staat ontspanning en rust vaak bovenaan de lijst, maar dat betekent niet meteen dat de wereld stil staat. Terwijl je medewerkers genieten van hun welverdiende vakantie, is het belangrijk dat je als bedrijf bereikbaar bent én blijft voor klanten en leveranciers. In deze blog vertellen we hoe je dit bewerkstelligt en geven wij je handige tips om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf goed bereikbaar blijft tijdens de vakantieperiode. Zo kun je zorgeloos van de zomer genieten. Lees je mee?

Donderdag 9 mei 2024
Het verschil tussen ICT en telefonie: een interview met Camiel van den Berg, directeur telefonie van Bouwend Nederland Telefonie

De opkomst van nieuwe technologieën heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van telecom. Een van de meest opvallende verschuivingen? De overgang van traditionele telefonie naar IP-telefonie en de invloed daarvan op ICT. In dit artikel vragen we Camiel van den Berg, het hemd van het lijf over deze verschuiving.

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.