1. Home
  2. Nieuws
  3. Projectbezoek y ong warmtelinq den haag

Projectbezoek Y-ONG WarmtelinQ Den Haag

Donderdag 26 september 2024

Woensdag 6 november is Y-ONG uitgenodigd voor een projectbezoek aan WarmtelinQ in Den Haag, een project van Gasunie en Heijmans. WarmtelinQ is een warmtetransportleiding waarmee warmte uit de Rotterdamse haven kan worden gebruikt om huizen en bedrijven in Zuid-Holland te verwarmen.

Het gedeelte van de warmtetransportleiding in Den Haag wordt gekenmerkt door een dichtbebouwde stedelijke omgeving. Via deze link kan je alvast een eerste indruk opdoen van de werkzaamheden.

Voorlopig programma

Om 14.00 verwelkomen wij jou graag bij Brouwerij De Prael. Na inleidende presentaties bezoeken we de project locatie.

14.00 Inloop bij De Prael
14.30 Welkom Y-ONG/Presentatie Gasunie
15.15 Pauze
15.30 Presentatie Heijmans
16.00 Vertrek lopend richting locatie projectbezoek
16.15 Projectbezoek met uitleg
17.00 Terugkeer lopend naar De Prael
17.15 Afronding en borrel
17.30 Buffet

PBM’s hoef je niet mee te nemen. We blijven buiten de bouwhekken.

Locatie

Brouwerij De Prael
Esperantoplein 20 in Den Haag

Parkeren op Parkeerplaats ‘De Verademing’. Mocht dit vol zijn, dan kun je parkeren in de omgeving: Esperantostraat, Tripstraat, Zamenhofstraat. 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan dit interessante projectbezoek en heb je hier geen uitnodiging van ontvangen? Stuur ons dan een bericht. Als je je hebt aangemeld, dan rekenen we op je komst! Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten, zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken met jouw plekje.

Bernadette Maat - de Boer
Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 11 september 2024
De Belastingdienst gaat handhaven op inzet van schijnzelfstandigen

De Belastingdienst gaat per 1 januari 2025 weer controleren op de juiste inzet van zzp'ers en handhaven op schijnzelfstandigheid. Het kabinet heeft aangekondigd dat de handhaving per die datum start, zonder uitstel. Bouw- en infrabedrijven die niet volgens de wet- en regelgeving werken met zzp'ers lopen hierdoor het risico op een boete en naheffing. Wel zal de Belastingdienst het eerste jaar terughoudend zijn met het opleggen van boetes als bedrijven laten zien dat ze serieus werken aan het beter naleven van regels.

Vrijdag 6 september 2024
Opleidingscentrum Gelderpoort 35 jaar!

Dit jaar bestaat Opleidingscentrum Gelderpoort 35 jaar. Om dat te vieren was het donderdag 5 september groot feest in Hattem.

Donderdag 5 september 2024
Nieuwe werkinstructie robotfrezen van asbesthoudend voegenkit in riolen

Op basis van onderzoek van Stichting RIONED en NSTT is nu ook robotfrezen van asbesthoudend voegenkit in riolering onder voorwaarden van risicoklasse 1 toegestaan. Het Ministerie SZW heeft dit na afstemming met het Ministerie I&W per brief van 24 juni 2024 bevestigd.