1. Home
  2. Nieuws
  3. Jbn bestuurswisselingen in algemeen en dagelijks bestuur

JBN-bestuurswisselingen in algemeen en dagelijks bestuur

Woensdag 24 juli 2024

De afgelopen weken hebben er vanuit ons verenigingsonderdeel Jong Bouwend Nederland een aantal verschuivingen plaatsgevonden in ons dagelijks en algemeen bestuur. In dit artikel zetten we ze kort op een rijtje.

In het dagelijks bestuur zwaait Guido van Tongeren af. We danken Guido voor zijn inzet voor Jong Bouwend Nederland de afgelopen vier jaar. Vanuit zijn ervaring als voorzitter van JBN regio Oost kende hij de ledengroep goed. Zijn inbreng was positief kritisch en no-nonsens. Mede dankzij zijn inspanningen voor een JBN-verenigingsmanager is JBN zichtbaarder geworden als verenigingsonderdeel.

Daarnaast verwelkomen we Mayert Kistemaker in het dagelijks bestuur. Hij vertegenwoordigt de komende twee jaar Jong Bouwend Nederland in het dagelijks bestuur. Hiervoor was Mayert actief in ons algemeen bestuur. We kennen Mayert als een betrokken bestuurder, onder meer bij thema's als verzekeringen en de cao. We feliciteren Mayert met de benoeming.

Ook wisselingen in algemeen bestuur

In het algemeen bestuur nemen Menno Mulders (per 2 september 2024) en Robbert van Helvoirt (per 20 juni 2024) plaats voor een periode van twee jaar. Jelle Hegeman verlaat na vier jaar het algemeen bestuur. We danken Jelle voor zijn immer positieve inbreng. Jelle blijft nog wel voorzitter van het landelijke JBN-bestuur.

We wensen alle nieuwe en afzwaaiende bestuursleden (in de toekomst) veel plezier en succes!

Itzél Zuiker
Verenigingsmanager Jong Bouwend Nederland
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Zondag 4 augustus 2024
Nieuwe JBN Oost-voorzitter wil om tafel met generatiegenoten

Meer verbinding met het 'grote' Bouwend Nederland, de focus op inhoudelijke zaken, aandacht voor transparante samenwerking én gezelligheid op z'n tijd. Dat zijn de speerpunten waar Marco Bouwmeester voor staat. Sinds september vorig jaar is hij voorzitter van Jong Bouwend Nederland in regio Oost. Hoe gaat hij dat aanpakken?

Vrijdag 21 juni 2024
Leiderschap en barbecueën in geslaagde workshops gegoten voor JBN regio Zuid

Donderdag 20 juni kwamen een kleine 30 jongeren bijeen voor een inhoudelijke workshop gevolgd door een gewoon gezellige workshop. Een goeie combi bleek dit te zijn.

Woensdag 19 juni 2024
Jong Bouwend Nederland Noord op excursie naar Gent

Op 13 juni vertrokken de leden van Jong Bouwend Nederland (JBN) uit Regio Noord voor hun jaarlijkse meerdaagse excursie, ditmaal met als bestemming het Belgische Gent. Deze reis bood een unieke kans om enkele toonaangevende bedrijven te bezoeken en de historische stad Gent te verkennen.