Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ooms bouw ontwikkeling viert hun 111 jarig jubileum

Ooms Bouw & Ontwikkeling viert hun 111-jarig jubileum

Dinsdag 23 april 2024

Op zaterdag 20 april vierde Ooms Bouw & Ontwikkeling haar 111-jarig bestaan. Tijdens de spetterende feestavond werden medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en bekenden van het bedrijf meegenomen in de rijke historie van het toonaangevende lidbedrijf uit Scharwoude.

Al 111 jaar is Ooms Bouw & Ontwikkeling een echt familiebedrijf en een begrip in Noord-Holland en daarbuiten. Tijdens de feestavond werd via een spectaculaire lasershow de geschiedenis van het bedrijf in beeld gebracht, vanaf de oprichting in 1913 door Jan Ooms Pzn. tot aan nu waarin Piet-Jan Ooms de scepter zwaait. Victor Mids (Mindf*ck) nam de aanwezigen mee in een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Ook niet onbelangrijk, er werd ook nog “even” € 25.000,- opgehaald voor Prosperity Community, een organisatie die wereldwijd bomen plant op de armste, ontboste locaties. Met het bedrag vele kunnen bomen worden geplant!

 

Wij feliciteren de directie en alle medewerkers van Ooms Bouw & Ontwikkeling van harte met dit prachtige jubileum!

Mona Veld
Regiosecretaresse
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 23 juli 2024
Hart gevolgd: van vwo 4 naar BBL-opleiding in de bouw

Je kunt het met recht een opmerkelijke switch noemen: ondanks uitstekende cijfers het vwo vaarwel zeggen om timmerman te worden. Het is precies wat Jerom Verstraaten op zijn 16e deed. 3,5 jaar later is hij nog elke dag heel blij met zijn keuze.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 8 juli 2024
Excursie Infraplatform Bakelse Plassen

Als je uitgenodigd wordt op een golfbaan, dan verwacht je een balletje te gaan slaan. Maar voor de leden van het Infraplatform Regio Randstad Noord en Brabant kreeg het bezoek aan Golfbaan Stippelberg in het recreatie- en natuurgebied de Bakelse plassen veel meer diepgang. Zij kregen een voorlichting en een rondleiding in dit gebied dat geldt als een schoolvoorbeeld van plattelandsvernieuwing.