1. Home
  2. Nieuws
  3. Kom naar de regiodag van regio twente op 21 november 2024

Kom naar de regiodag van Regio Twente op 21 november 2024

Woensdag 2 oktober 2024

Namens het bestuur van Regio Twente nodigen we je uit voor een evenement op donderdag 21 november vanaf 15:15 uur in Enschede. In de hal waar vroeger de Tubantia werd gedrukt beloven we, onder leiding van Twentenaar Kim Kötter, een inspirerende middag met interessante sprekers, ontspanning en een walking dinner.

Twentse Trots: de kracht van verbinding in de regio

Als bestuur van de afdeling zijn we trots op onze Twentse leden en delen we graag kennis. Daarom geven deskundige sprekers antwoord op prangende vragen. Hoe maak je optimaal gebruik van de kracht van de regio? Kan je je online identiteit versterken met een merkstrategie? Hoe werf en behoud je personeel? Wat is dé manier om opdrachtgevers voor lange termijn aan ons te binden? Ook verkennen we hoe verschillende generaties in de sector met elkaar verbonden kunnen worden en hoe je aantrekkelijk blijft als werkgever.

Aanmelden

Kom d’r bi’ j 21 november in Enschede, loat oe inspireren en goa vol energie weer noar hoes.

  • Donderdag 21 november vanaf 15:15 uur
  • Getfertsingel 43 in Enschede

Programma

15:15 uur Inloop
15:50 uur Welkom door Lucas Haafkes en Kim Kötter
16:00 uur Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson van UMFANG Creative Agency: versterk je Twentse identiteit met een ijzersterke merkstrategie
16:20 uur Albertha Wielsma van Windesheim: de kracht van familiebedrijven en hoe je dit kunt inzetten in je eigen marketing
16:50 uur Anouk Mulder van Mulder Aannemersbedrijf uit Beckum, Merle Scholte op Reimer van Scholte op Reimer uit Vasse en Kim Middelkamp van Sallandse wegenbouw uit Haarle: de nieuwe generatie jonge Twentse bouwers
17:50 uur Afsluiting door Lucas Haafkes en Kim Kötter
18:00 uur Walking dinner met entertainment
20:00 uur Einde

 

 

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 24 september 2024
JBN Oost beleeft educatieve excursie in Enschede

Zo'n vier keer per jaar komt Jong Bouwend Nederland Oost samen. Vaak staat er een informatieve sessie op het programma, zoals donderdag 19 september. In Enschede deden de JBN'ers nuttige informatie op over open samenwerken in de keten en groen asfalt.

Woensdag 18 september 2024
Timmerhuis Groep en Gemeente Oldenzaal inspireren Basisschool de Leemstee

Timmerhuis Groep heeft samen met de gemeente Oldenzaal een waardevolle bijdrage geleverd aan de themaweek Bouw van basisschool de Leemstee in Oldenzaal. Het evenement was een groot succes, waarbij zowel de leerkrachten, de kinderen als de gemeente zeer enthousiast waren.

Dinsdag 3 september 2024
Bouwmensen Almelo laat tiny houses maken in introductieweek

Deze week markeert een spannende start voor 25 eerstejaarsleerlingen van Bouwmensen Almelo. Tijdens hun introductieweek zijn ze begonnen met een uniek project: het bouwen van tiny houses. Dit project biedt hen niet alleen een praktische kennismaking met de bouwsector, maar ook een kans om samen te werken en hun vaardigheden te ontwikkelen.