Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Let op beperkte leveringsgarantie 2024 voor renault bedrijfswagens

Let op: Beperkte leveringsgarantie 2024 voor Renault Bedrijfswagens

Donderdag 13 juni 2024

Het aantal bestelde Renault bedrijfswagens door leden is dit jaar explosief gestegen. Vanuit de markt ziet Renault ook een grote vraag naar brandstof bedrijfswagens. Dit verhoogt de druk in de logistieke keten, van dealernetwerk tot ombouwers.

Deze toegenomen vraag houdt o.a. verband met de BPM aanpassing per 1-1-2025 wat vele duizenden Euro’s verhoging brengt bij de aanschaf van een bedrijfswagen. Wij raden je dan ook aan om indien gewenst, contact op te nemen met jouw Renault dealer om samen met jou een planning op te maken.

Renault Nederland garandeert de tijdige levering van jouw bedrijfswagen(s) vóór 01-01-2025 voor orderopdrachten tot en met woensdag 17 juli 2024.

Uitzonderingen:

  1. De leveringsgarantie geldt niet op de Trafic met dubbele cabine-uitvoeringen.
  2. De leveringsgarantie geldt niet op de Trafic met optie linker zijschuifdeur.

Voor vragen en verdere informatie staat jouw Renaultdealer voor je klaar om passende oplossingen te bieden.

Meer weten?

Heb je andere vragen of wil je graag meer weten over ons ledenvoordeel met Renault? Bel 079 3 252 166 of stuur een mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 17 juni 2024
Terugkijken: webinar over werkgebonden personenmobiliteit informeert leden

Senior Adviseur Duurzame Mobiliteit, Maarten van Leeuwen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), heeft tijdens een interactief webinar tekst en uitleg gegeven over de nieuwe regeling 'Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)'.

Maandag 27 mei 2024
Webinar 13 juni: webinar over de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)

Heeft jouw organisatie 100 of meer werknemers? Dan ben je vanaf 1 juli 2024 verplicht te rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van jouw werknemers. Dit is de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM).

Vrijdag 26 april 2024
'Geef voldoende prioriteit aan mobiliteit'

Het aankomende kabinet staat voor grote opgaven, zoals de woningbouwopgave, verduurzaming en leefbaarheid. Mobiliteit vormt een essentiële pijler voor al deze maatschappelijke opgaven en is de levensader van onze samenleving. De Mobiliteitsalliantie (waar wij deel van uitmaken), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en het Interprovinciaal Overleg (IPO) benadrukken in de Telegraaf het belang van mobiliteit en pleiten voor een hoge plek op de politieke agenda. Om Nederland leefbaar, bereikbaar en betaalbaar te houden, is structureel investeren in mobiliteit namelijk van groot belang.