1. Home
  2. Nieuws
  3. Hoe is jouw digitale werkplek ingericht voor de jongens in de bouw

Hoe is jouw digitale werkplek ingericht voor ‘de jongens in de bouw’? 

Donderdag 29 augustus 2024

ICT is meer dan alleen een verzameling applicaties op de kantoor werkplek. In Nederland hebben zo'n 400 duizend mensen een uitvoerend beroep in de bouw. Dit zijn de onmisbare krachten die vaak over het hoofd worden gezien als het gaat om hun ‘digitale werkplek’.

Voertuigen, machines en gereedschappen vormen de werkplek van deze groep. Met moderne technologieën worden deze eenvoudig gekoppeld aan de medewerker en de organisatie, denk aan GPS, NFC, RFID of 4G. Door deze digitale middelen toe te voegen aan het werkmaterieel en te gebruiken in slimme software-oplossingen, wordt de werkplek van het uitvoerend personeel makkelijk ingericht. Bijvoorbeeld gereedschap is makkelijk terug te vinden en kilometers en/of werkuren worden eenvoudig bijgehouden. Voor de organisatie zijn onderhoud en keuringen makkelijker in te plannen, zijn CO2- of andere milieurapportages makkelijk gemaakt en nemen de faalkosten drastisch af. 

Door Fleet & Asset Management technologie slim met elkaar te combineren in één omgeving wordt de werkplek van de uitvoerenden werkelijk digitaal. GPS-Buddy is daarin jouw ICT-partner. Dinsdag 3 september, om 15.30 uur spreken ze hierover in de uitzending van het People Work Technology Café. Deze inspirerende tech talkshow zal live worden uitgezonden via YouTube en LinkedIn. Live meekijken kan via deze link. Naderhand is het ook via deze platformen en Spotify terug te kijken of luisteren.

Wil je aanwezig zijn bij de uitzending in Almere, stuur dan een mail naar marketing@gps-buddy.com o.v.v PWT café. 

Meer informatie

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel en de mogelijkheden die GPS-Buddy je kan bieden? Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel direct naar 079-3252166.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 juli 2024
Hoe klimaatmaatregelen eenvoudig omgezet worden tot commercieel voordeel

Het Klimaatakkoord of de Green Deal zorgen ervoor dat steeds meer bouw- & infrabedrijven moeten aantonen welke impact zij hebben op het klimaat. Ze worden verantwoordelijk gehouden de CO2-uitstoot verder te verlagen. Hiervoor is een accurate CO2-registratie noodzakelijk.

Vrijdag 7 juni 2024
Hoe GPS-Buddy kan bijdragen voor de CO2 reductie - Doelstellingen 2025

Het verminderen van CO2-uitstoot is een dringende noodzaak voor bedrijven wereldwijd. Voordeelpartner GPS-Buddy helpt leden hun milieudoelstellingen te bereiken met behulp van geavanceerde technologieën. Hier zijn de belangrijkste manieren waarop zij bijdragen aan CO2-reductie, met een focus op de doelstellingen voor 2025.

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.