1. Home
  2. Nieuws
  3. Uitnodiging bijeenkomst emissieloos bouwen tijdens ecomobiel

Uitnodiging bijeenkomst emissieloos bouwen tijdens Ecomobiel

Donderdag 3 oktober 2024

Bouwend Nederland, Transport en Logistiek Nederland en de Koninklijke Hibin organiseren tijdens Ecomobiel in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch voor hun leden op 15 oktober van 14 tot 16 uur een gezamenlijke bijeenkomst over emissieloos bouwen en vervoeren.

Samenwerking in de bouwketen in de transitie naar Schoon en Emissieloos Bouwen is voor veel bedrijven van groot belang. Meld je daarom nu aan en kom meer te weten over hoe een aannemer, een transporteur en een bouwhandelaar deze uitdagingen oppakken.

Na afloop is een netwerkborrel om verder met elkaar van gedachten te wisselen.

Over deze beurs

De Zero Emission Ecomobiel-beurs in de Brabanthallen is dé beurs op het gebied van duurzame mobiliteit en energieoplossingen. Je kunt je er als ondernemer verdiepen in de nieuwste innovaties en oplossingen op duurzaamheidsgebied.

Klik hier voor meer informatie over Zero Emission | Ecomobiel - 15/16/17 oktober 2024 - Brabanthallen - Den Bosch - Zero Emission | Ecomobiel.

Arjan Walinga
Beleidsadviseur ketensamenwerking
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 3 oktober 2024
Maatschappelijk Prioriteringskader voor woningbouw en andere maatschappelijke projecten

Vanaf 1 oktober kun je als ontwikkelaar en bouwer gebruik maken van het nieuwe Maatschappelijk Prioriteringskader. Dit kader stelt netbeheerders in staat om bij schaarste op het elektriciteitsnet voorrang te geven aan woningbouw en andere maatschappelijke projecten.

Maandag 30 september 2024
Einbijeenkomst SLiepe yn e takomst

Vorige week dinsdag werden de 7 unieke ideeën gepresenteerd voor biobased recreatiewoningen in Fryslân. Met een bijna volle theaterzaal in Sneek was de belangstelling groot vanuit de bouw-, gastvrijheids- én politieke sector. De positieve energie in de zaal bevestigt dat het project ‘Sliepe yn’e Takomst’ al veel in beweging heeft gezet. Circulair en biobased bouwen staat volop in de belangstelling.

Donderdag 26 september 2024
Bouwend Nederland ontvangt ElaadNL Outlook Bouw

Op woensdag 25 september overhandigde Onoph Caron, directeur van ElaadNL, de Outlook Zero Emissie Bouw aan Arno Visser, voorzitter van Bouwend Nederland. Dit rapport biedt een belangrijk inzicht in de verwachte elektrificatie van al het bouwmaterieel. De onderzoekers van ElaadNL verwachten een sterke groei. In het rapport wordt ook de ‘Ladder van laden voor elektrisch bouwen’ geïntroduceerd. Hierin staan verschillende laadoplossingen gerangschikt op wenselijkheid vanuit het maatschappelijke belang.