Kom alles leren over AI en ChatGPT in Eindhoven
Dinsdag 21 november 2023
Jong Bouwend Nederland in Regio Zuid organiseert op donderdag 30 november een praktijkgerichte sessie om je futureproof te maken met kennis over AI en ChatGPT. Dat doen we op de inspirerende locatie van The Park Playground in Eindhoven.
In alle media kom je dagelijks berichten tegen over AI: artificial intelligence en ChatGPT. En volgens al die berichten gaan AI en ChatGPT ons dagelijks leven behoorlijk veranderen. Sterker nog: ze beïnvloeden ons leven nu al! Hoog tijd dus om eens nader kennis te maken met deze zaken.
Programma
Ralf Zoetekouw van Datacation vertelt ons die middag over AI in de praktijk. Arjan Walinga van Bouwend Nederland neemt ons mee in wat de bouw & infra nú al toepast op dit gebied. We gaan concreet aan de slag met een brainstormsessie over AI. Informaticus Meike Nauta sluit de middag af met een keynote ovver ChatGPT.
Kortom: een niet te missen kans om meer te weten te komen over AI/ChatGPT en wat dit voor jou als ondernemer en werkgever gaat betekenen!
Op donderdag 30 november ziet het programma er als volgt uit:
Aanmelden en meer informatie?
Deze bijeenkomst is exclusief voor de leden van (Jong Bouwend Nederland) Regio Zuid. Je kunt je voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar het Evenementenbureau. Ben je er bij die middag? Het bestuur van JBN Regio Zuid kijkt er naar uit om je dan te zien!
Gerelateerd nieuws
Het BIM Collaboration Format (BCF) is een internationale open standaard waarmee je de communicatie rond issues tussen verschillende BIM-softwarepakketten stroomlijnt. De BCF-kaart zet het gebruik van de standaard op een toegankelijke manier uiteen. Tijdens de praktijkdag leer je door BCF in de praktijk te gebruiken, maak je kennis met verschillende software en verplaats je je in verschillende rollen.
Met drie generaties ervaring en een team van 40 vaste en 40 flexibele medewerkers is Fuhler Wegenbouw een betrouwbare speler in de infrastructuursector in Groningen en Drenthe. Het bedrijf stond jarenlang voor de uitdaging van verspreide en ongestructureerde communicatie: papieren dossiers, mappen, e-mail en WhatsApp zorgden voor verlies van cruciale informatie, misverstanden en verhoogde faalkosten.
Rijkswaterstaat en de Vakgroep Bitumineuze Werken (VBW) van Bouwend Nederland hebben in het project Grip op Asfalt praktijkonderzoek gedaan naar de grondstoffen en kwaliteit van bitumen. Het eindrapport laat zien dat bitumen vaak sporen van vreemde elementen bevat en dat dit invloed heeft op de prestaties van bitumen in asfalt.