1. Home
  2. Nieuws
  3. Succesvolle jaarlijkse ledenexcursie op vrijdag 20 september 2024

Succesvolle Jaarlijkse ledenexcursie op vrijdag 20 September 2024

Woensdag 2 oktober 2024

Op vrijdag 20 september hebben we wederom onze jaarlijkse ledenexcursie georganiseerd, en wat was het een fantastische dag! Elk jaar kijken we uit naar deze gelegenheid om onze leden en hun partners mee te nemen op een gezellige en inspirerende dag en avond.

Drijvende boerderij

We vertrokken vanuit Putten richting Rotterdam voor een bezoek aan de Floating Farm. Sinds mei 2019 is hier 's werelds eerste drijvende boerderij in gebruik, die al duizenden bezoekers van over de hele wereld heeft aangetrokken. Floating Farm produceert gezond voedsel in stedelijke omgevingen, dichtbij de consument. Dit gebeurt op een duurzame, innovatieve en transparante manier, waarbij dierenwelzijn voorop staat. Tijdens ons bezoek kregen we een rondleiding en sloten we af met een heerlijke zuivelproeverij. Hier kregen we verschillende kazen, karnemelk en hangop te proeven. Ook zijn veel van ons met een heerlijke kaas, die we in de winkel konden kopen, naar huis gegaan.

Rondvaart op de Maas

Na ons bezoek aan de Floating Farm vervolgden we onze reis richting een ander deel van de haven, waar we aan boord stapten bij Leckers op de Maas. Tijdens de 2,5 uur durende rondvaart genoten we tijdens een diner van de indrukwekkende Rotterdamse skyline en haar wereldberoemde havens. Ook was er natuurlijk gelegenheid om gezellig bij te praten.

Nogmaals dank aan iedereen die erbij was, en we kijken nu al uit naar de volgende editie van onze jaarlijkse ledenexcursie!

Iris Hilderink
Ambtelijk secretaris
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 24 september 2024
SER-toolbox helpt bij verplichte rapportage diversiteit in de top

Bedrijven, die verplicht zijn om te rapporteren, hebben tot en met 31 oktober a.s. gelegenheid om in het SER Diversiteitsportaal te rapporteren over hun ambities en plannen van aanpak voor een evenwichtiger man-vrouwverhouding in de (sub)top.

Dinsdag 24 september 2024
JBN Oost beleeft educatieve excursie in Enschede

Zo'n vier keer per jaar komt Jong Bouwend Nederland Oost samen. Vaak staat er een informatieve sessie op het programma, zoals donderdag 19 september. In Enschede deden de JBN'ers nuttige informatie op over open samenwerken in de keten en groen asfalt.

Vrijdag 20 september 2024
Openheid is troef bij leerzame A1-excursie

Infraplatform Oost en de afdeling Stedendriekhoek Salland organiseerden woensdag 19 september samen een uitermate boeiende excursie naar het A1 traject tussen Apeldoorn en Twello. Weliswaar draaide het om infrawerkzaamheden, maar ook voor de bouwers was het een nuttige middag. Gastheer Heijmans legde namelijk van alles uit over de aanpak van het emissie-arme project.