1. Home
  2. Nieuws
  3. Lastminute tips voor een zorgeloze zomer

Lastminute tips voor een zorgeloze zomer

Donderdag 29 augustus 2024

Vier je de zomer in eigen tuin? Ga je op pad in Nederland? Of op vakantie naar het buitenland? Wat je ook doet deze zomer: met deze tips van de Zilveren Kruis maak je er een zorgeloze zomer van.

Nederland is prachtig in de zomer. En er is ook veel om van te genieten. Mooie fietsroutes, uitgerekte stranden, festivals, noem maar op! Hoe jouw zomer er ook uitziet: Wij hebben tips voor een zorgeloze zomer dicht bij huis.

Kom thuis tot rust

Ook thuis kan je helemaal tot rust komen. Neem eens een dag helemaal voor jezelf. Ga bijvoorbeeld lekker lang in bad of maak een fijne wandeling.

3 redenen om vaker de fiets te pakken

Wist je dat Nederland maar liefst 37.000 kilometer fietspad heeft? Genoeg moois te ontdekken dus! En fietsen is ook nog eens heel gezond. En veiliger met een fietshelm!

Eropuit met de auto?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Heb je een verbanddoos in de auto ligt? En een flesje water? Ook bij een korte rit. Toch pech onderweg? Meld het via de app. De mannen of vrouwen van RoadGuard komen je helpen! Overal in Nederland.

Meer tips?

Kijk voor meer tips voor een zorgeloze zomer op de website van Zilveren Kruis.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten over de zorgverzekering van Zilveren Kruis ? Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel direct 079-3 252 166.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 juli 2024
Spoedeisende hulp in het buitenland

Ga goed voorbereid op vakantie naar het buitenland

Vrijdag 5 juli 2024
Verdacht plekje op je huid?

Check deze makkelijk en snel met de SkinVision-app via Zilveren Kruis

Vrijdag 7 juni 2024
We zetten smeren op de kaart!

Zorg dat je smeert - Zilveren Kruis