1. Home
  2. Nieuws
  3. Winnaars skb awards 2024 bekend

Winnaars SKB Awards 2024 bekend

Donderdag 10 oktober 2024

De jaarlijkse uitreiking van de SKB Awards vond dinsdag 8 oktober plaats in Houten. Eer en glorie gaan naar Van Santvoort Bouw (Kopersbegeleiding en Oplevering) en Hoedemakers bouw en ontwikkeling (Meer- en minderwerk).

Bouwbedrijven die zichzelf SKB’er noemen, zijn aangesloten bij Stichting Klantgericht Bouwen. Deze bedrijven bouwen nieuwbouwwoningen en hebben klantgericht ondernemen hoog in het vaandel staan. Speciaal voor hen organiseert de stichting een jaarlijkse exclusieve prijsuitreiking. 

Prijsuitreiking

Wederom vond de uitreiking plaats tijdens een bijeenkomst waar SKB’ers naartoe komen om enerzijds kennis op te halen en anderzijds met elkaar te netwerken. Het inhoudelijke deel stond volledig in het teken van imago. Zabeth van Veen nam de aanwezigen mee in de wereld van communicatie & onderbewuste beïnvloeding. "Alles wat zichtbaar is van jou speelt een rol in je dagelijkse werk, vooral tijdens het eerste contact. Of je het nu prettig vindt of niet. Goed om te weten dat je invloed hebt op deze indruk, zelfs meer dan je denkt," meent de imago-expert. 

Na deze energieke sessie was het aan Niels Wensing, Directeur Dienstverlening bij Bouwend Nederland, om de SKB Awards uit te reiken. In de eerste plaats omdat Bouwend Nederland de stichting en haar gedachtegoed sinds dag één (in 2003) ondersteunt en in de tweede plaats omdat alle genomineerden lid zijn van Bouwend Nederland. Wensing: "Wij vinden SKB superbelangrijk, want de stichting zorgt ervoor dat kopers prioriteit zijn en dat is een groot goed. Want het risico dat op de loer ligt, is dat we vergeten wat een live event het kopen van een huis is."

Kopersbegeleiding Award: Van Santvoort Bouw

De award voor beste kopersbegeleiding is uitgereikt aan Van Santvoort Bouw uit Veldhoven, na een gemiddelde van een 8,8 van haar kopers. 

2e plaats categorie Kopersbegeleiding: Hoedemakers bouw en ontwikkeling - Rosmalen (op foto v.l.n.r. Lenny Schel, Karin Spronck, Simon Passier en Veerle van den Berg) 
3e plaats categorie Kopersbegeleiding: Nederlandse Bouw Unie – Etten-Leur

Meer- en minderwerk Award: Hoedemakers bouw en ontwikkeling

In deze categorie mag Hoedemakers bouw en ontwikkeling uit Rosmalen zich de meest klantgerichte bouwer noemen met een 8 als gemiddelde beoordeling. 

2e plaats categorie Meer- en minderwerk: Nederlandse Bouw Unie – Etten-Leur
3e plaats categorie Meer- en minderwerk: Riz Bouw – IJsselstein

Oplever Award: Van Santvoort Bouw

En zo zien we Van Santvoort Bouw ook weer terug op het podium, net als in de voorgaande jaren. In deze categorie op de eerste plek, met een gemiddelde beoordeling van 9. 

2e plaats categorie Oplevering: Nederlandse Bouw Unie - Etten-Leur
3e plaats categorie Oplevering: Hoedemakers bouw en ontwikkeling - Rosmalen

Over SKB en klantgericht bouwen

SKB’ers vragen uitgebreide feedback aan hun klanten op verschillende momenten tijdens het bouwproces. De vele antwoorden van klanten geven een schat aan informatie. Lees op klantgerichtbouwen.nl meer over deze stichting. 

Richard Massar
Manager communicatie
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 8 oktober 2024
Circulair en bio-based bouwen; in plaats van extra werk, iets juist niet meer doen

Woensdag 2 oktober kwamen leden van Afdeling Brabant Mid-West, maar ook leden uit aangrenzende afdelingen met belangstelling voor het onderwerp, naar de timmerfabriek Frank van Roij in Goirle. De timmerfabriek was het decor voor een bijeenkomst over circulair en bio-based bouwen.

Maandag 7 oktober 2024
Contactgroep Digitalisering maakt leden bewust van AI en cybersecurity

Op 1 oktober mocht de Contactgroep Digitalisering Afdelingen Zeeland en Brabant Mid-West te gast zijn bij Bergh Brandveiligheid in Oud-Gastel. Op de agenda voor deze keer staan een toelichting op het bedrijfsonderdeel van de gastheer, de nieuwbouw van hun bedrijfspand (in BIM), actualiteiten op digitaliseringsvlak en een evaluatie van de sessies van de contactgroep tot op heden.

Donderdag 26 september 2024
Eén of meerdere hubs in Breda. Kunnen we dat organiseren?

Op 23 september vond er een vervolgbijeenkomst Bouwlogistiek Breda plaats, met dit maal een projectbezoek om meteen maar de uitdagingen die werken in de binnenstad met zich meebrengen, van dichtbij te zien.