1. Home
  2. Nieuws
  3. Webinar rgs en wkb hoe zit dat

Webinar RGS en Wkb, hoe zit dat?

Woensdag 2 oktober 2024

Voor bedrijven die volgens de RGS-methodiek werken biedt de Wkb kansen, al moet je er wel een en het ander voor geregeld hebben. Tijdens ons webinar op 15 oktober zorgen we dat al je vragen in 45 minuten worden beantwoord. Het webinar begint om 15 uur.

Dit zijn onze gasten:

ü  Hajé van Egmond -  ministerie van Binnenlandse Zaken
Wat is de status van de Wkb en welke ontwikkelingen komen er nog aan?

ü  Marcel Ponjee – Bouwkwaliteit Plus
Wat dien je als bedrijf geregeld te hebben? En hoe breng je dat in de praktijk?

ü  Eric van Ginneken – Zwaluwe Bouw
Zwaluwe Bouw heeft het al geregeld. Eric legt uit hoe zij dat hebben gedaan.

De presentatie is in handen van presentator Nathalie van Dalen. 

Dit webinar is vooral interessant als je werkzaam bent in de bouw, vastgoedonderhoud, installatietechniek of bij een woningcorporatie en al volgens de RGS-methodiek werkt.


Aanmelden

Je kan je aanmelden via https://www.aanmelder.nl/157573/subscribe

 

Over Stichting RGS

Stichting RGS is een initiatief van OnderhoudNL, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en Aedes.

Reina Uittenbogaard

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 27 september 2024
Nieuwe versie UAV-GC wordt gelanceerd op InfraTech 2025

Na langdurig, intensief overleg tussen een vertegenwoordiging van opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw, lanceert CROW de nieuwe basis voor geïntegreerde contracten, de UAV-GC 2025, op de InfraTech in januari 2025. De nieuwe versie van de UAV-GC is aangepast op onder andere risicoverdeling, aansprakelijkheid en samenwerking.

Dinsdag 30 juli 2024
De Groot Vroomshoop stapt in RGS-samenwerking met Domijn

De Groot Vroomshoop krijgt vaker de vraag om meerjarige onderhoudscontracten na oplevering van nieuwbouw. De invulling van zo’n contract leent zich goed voor resultaatgericht samenwerken. Bedrijfsleider Michiel Brink vertelt hoe ze samen met woningcorporatie Domijn een nieuw samenwerkingscontract opzetten, dat als blauwdruk kan dienen voor toekomstige projecten.

Maandag 17 juni 2024
Praktijkverhaal programma De Verbinders

Op de werkvloer had hij al enkele positieve verhalen over De Verbinders gehoord. “Ik hoopte dat het ook ons zou helpen in de samenwerking en die verwachting is meer dan uitgekomen. Onze deelname heeft het project Terra Nigra absoluut goed gedaan”, stelt Stef Voermans, senior adviseur Bouwfysica & Duurzaamheid (en Technisch Manager) bij het Rijksvastgoedbedrijf. Het RVB liet deze klus klaren door BAM Bouw en Techniek en aan deze opdracht werd een meerjarig onderhoudscontract gekoppeld.