1. Home
  2. Nieuws
  3. Vakgroep grondwerk kent goedbezochte alv

Vakgroep Grondwerk kent goedbezochte alv

Donderdag 13 juni 2024

Op woensdag 12 juni was de ALV van de Vakgroep Grondwerk. Dit is gekoppeld aan een bezoek aan het dijkversterkingsproject Tiel-Waardenberg.

Op woensdag 12 juni was de Algemene Ledenvergadering van de Vakgroep Grondwerk. We waren dit keer te gast bij Ploegam.

In de vergadering heeft onze belangenbehartiger infra, Mathijs Rooling, een presentatie gegeven over de actualiteiten met betrekking tot de politiek. Mathijs heeft tijdens de middag kunnen kennismaken met de leden van de vakgroep Grondwerk. 

Na de vergadering is het dijkversterkingsproject Tiel-Waardenburg bezocht. Met een bus zijn diverse onderdelen van het project bekeken wat zeer interessant was.

De opkomst was groot en het was een heel geslaagde middag. 

Charles Verheyen
Verenigingsmanager
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 28 augustus 2024
Wijziging van de Regeling bodemkwaliteit 2022

Op 21 augustus 2024 is een wijziging van de Regeling bodemkwaliteit 2022 in de Staatscourant geplaatst. De wijziging bestaat uit het herstellen van een aantal verkeerde verwijzingen. Ook bevat deze een actualisatie van verwijzingen naar normdocumenten in bijlage C van de regeling. De wijziging treedt in werking op 1 oktober 2024. Periodiek vinden wijzigingen plaats in de Rbk 2022, zoals met deze wijzigingsregeling.

Vrijdag 3 mei 2024
David van Hilst (Waterschap Brabantse Delta) winnaar Piet van der Zouwenprijs

Op donderdag 2 mei jl. is de Piet van der Zouwenprijs uitgereikt aan David van Hilst, werkzaam bij Waterschap Brabantse Delta. David won deze prijs als deelnemer aan de Machinisten Scholings Dagen (MSD).

Dinsdag 30 januari 2024
Video: bekijk de terugblik op de Machinistenscholingsdagen 2024

Op twee koude, maar zonnige winterdagen hebben op 18 en 19 januari zo'n 175 machinisten weer deelgenomen aan de inmiddels traditionele Machinistenscholingsdagen (MSD) op het Bouw- en Infrapark in Harderwijk.