Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Podcast fries heinis blikt terug op 10 jaar bouwend nederland

Podcast: Fries Heinis blikt terug op 10 jaar Bouwend Nederland

Dinsdag 18 juni 2024

Algemeen directeur, Fries Heinis, gaat na 10 jaar Bouwend Nederland verlaten. In aflevering 46 van ‘De bouw maakt het’ gaat presentator Iman de Vries in gesprek met Fries Heinis om meer te weten te komen over zijn ervaringen, de hoogte- en dieptepunten, welke stappen de politiek moet nemen om de woningcrisis op te lossen en wat de toekomst gaat brengen. Daarnaast zijn er ook nog ingezonden vragen en anekdotes die nog meer inzicht geven over de 10 jaar van Fries bij Bouwend Nederland.

Meer podcasts?

Wil je meer ‘De bouw maakt het’ podcasts luisteren? Ga dan naar onze podcast pagina.

Richard Massar
Manager communicatie
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 18 juni 2024
Maxime Verhagens mbo klussenbus rijdt rond op Bonaire

Een bericht vanaf Bonaire van de oud-voorzitter van Bouwend Nederland.

Maandag 27 mei 2024
Webinar 13 juni: webinar over de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)

Heeft jouw organisatie 100 of meer werknemers? Dan ben je vanaf 1 juli 2024 verplicht te rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van jouw werknemers. Dit is de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM).

Maandag 27 mei 2024
Kinderen enthousiast maken voor de bouw en infra?

Dat kan vanaf nu met ‘De bouw maakt het op school’! Bouwend Nederland ontwikkelde met doelgroepexperts, kinderen en leden een set aan materialen waarmee bouw- en infrabedrijven op een leuke en gemakkelijke manier aan kinderen op de basisschool kunnen vertellen over hun mooie werk. Bouw- en infrabedrijven krijgen vaak de vraag om iets over hun werk te komen vertellen op een basisschool. Of zij zijn aan het werk aan (of vlakbij) een school en willen zelf laten zien wat er allemaal bij de bouw en infra komt kijken. Vanaf nu kan dat met het materiaal van ‘De bouw maakt het op school’.